Green Screen przy próbie dostatnia się do emu

Green Screen przy próbie dostatnia się do emu

Postnapisał OstatniWolnyNick czwartek, 26 grudnia 2013, 18:36

Witam.

Piszę z problemem który dotknął mnie dzisiaj, a mianowicie: dostaje green screena gdy próbuję wejść do emu dekodera -> wszystko inne działa bez problemu, ale za każdym razem gdy wybiorę niebieski -> 1 to wywala cały dekoder. Jakiś ratunek z tej sytuacji?

@edit.

Można zamknąć, dopiero instalacja innego image pomogła :)
OstatniWolnyNick
 
Posty: 7
Dołączył(a): sobota, 7 grudnia 2013, 14:56
Dekoder:: ADB

Re: Green Screen przy próbie dostatnia się do emu

Postnapisał Tajson1976 piątek, 17 lipca 2015, 14:13

Witam mam to samo znalazłeś wyjście z tej sytuacji


Gesendet von iPad mit Tapatalk
Tajson1976
 
Posty: 5
Dołączył(a): czwartek, 7 czerwca 2012, 20:28
Dekoder:: SF1008SE+

Re: Green Screen przy próbie dostatnia się do emu

Postnapisał Tata61 piątek, 17 lipca 2015, 14:50

witam
OstatniWolnyNick napisał(a):Witam.

Piszę z problemem który dotknął mnie dzisiaj, a mianowicie: dostaje green screena gdy próbuję wejść do emu dekodera -> wszystko inne działa bez problemu, ale za każdym razem gdy wybiorę niebieski -> 1 to wywala cały dekoder. Jakiś ratunek z tej sytuacji?

@edit.

Można zamknąć, dopiero instalacja innego image pomogła :)


przecież napisał
Formuler F1
Avatar użytkownika
Tata61
 
Posty: 272
Dołączył(a): sobota, 21 września 2013, 11:41
Dekoder:: FORMULER F1


Powrót do Cam-y | Moduły

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości