Reset urządzenia a kanały

Reset urządzenia a kanały

Postnapisał HilariousMustang niedziela, 5 lutego 2017, 15:45

Po resecie urządzenia, muszę ponownie wchodzić OK-żółty-providerzy i wybierać swojego providera.
Czy jest jakaś możliwość aby po resecie był wybrany ten provider co chce ? (nc+, Oscam)
HilariousMustang
 
Posty: 15
Dołączył(a): poniedziałek, 15 grudnia 2014, 08:31
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: Reset urządzenia a kanały

Postnapisał mufek poniedziałek, 6 lutego 2017, 09:54

W liscie kanalow - menu/ustaw kanal jako startowy
GM 990 hyperion v5.X :)
mufek
BetaTester
 
Posty: 460
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:20
Dekoder:: GM990

Re: Reset urządzenia a kanały

Postnapisał iwoczer poniedziałek, 6 lutego 2017, 11:57

albo włącz tryb czuwania dekodera. Wtedy też powinien zapamiętać ostatni kanał (nie głębokie czuwanie).
Nie dyskutuj z idiotą, bo obniży rozmowę do swojego poziomu i wygra doświadczeniem.
Avatar użytkownika
iwoczer
 
Posty: 69
Dołączył(a): sobota, 31 stycznia 2015, 18:28
Dekoder:: SF1028P

Re: Reset urządzenia a kanały

Postnapisał sq9 poniedziałek, 6 lutego 2017, 13:41

kanał startowy ustawiamy w bukietach (pod niebieskim)
HYPERION 5.7
Avatar użytkownika
sq9
BetaEkspert
 
Posty: 1599
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: Inny dekoder


Powrót do Abc

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości