Kanały w bukiece ?

Kanały w bukiece ?

Postnapisał zieniu środa, 16 września 2015, 14:29

Mam problem a mianowicie dodaję programy live do bukietu przez dreamboxedit odtwarzają sie normalnie ale działają z 2 sekundy i stop i to by było na tyle na kazdym kanale tak samo gdzie tkwi problem??
Miałem hyperiona 4,5
teraz zainstalowalem Openpli i jest to samo
Przykładowy link po sciągnięciu z nboxa
#EXTM3U
#EXTVLCOPT--http-reconnect=true
#EXTVLCOPT:program=0
http://192.168.0.100:8001/4097:0:1:0:0: ... .ts:Russia FOOTBALL 1
zieniu
 
Posty: 4
Dołączył(a): niedziela, 30 sierpnia 2015, 22:01
Dekoder:: Inny dekoder

Re: Kanały w bukiece ?

Postnapisał sq9 środa, 16 września 2015, 14:57

WIFI czy LAN?
I dlaczego w liście kanałów a nie korzystasz z IPTVPlayer :?: no i nbox to słaba maszyna jest :idea:

edycja:
LAN odpada ,może zadziała na WIFI bo jest duuużo szybsze ! a IPTVPlayer coś źle robisz na pewno!
pytasz prawidłowo tu:
viewtopic.php?f=36&p=100091#p100091
Ostatnio edytowano środa, 16 września 2015, 22:25 przez sq9, łącznie edytowano 1 raz
HYPERION 5.7
Avatar użytkownika
sq9
BetaEkspert
 
Posty: 1599
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: Inny dekoder

Re: Kanały w bukiece ?

Postnapisał zieniu środa, 16 września 2015, 15:25

Lan chciałem spróbować w bukiety je poustawiac;pp
a do IPTV player probowałem wrzucic ale ciagle mi listy nie znajduje;p
zieniu
 
Posty: 4
Dołączył(a): niedziela, 30 sierpnia 2015, 22:01
Dekoder:: Inny dekoder


Powrót do Abc

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości