Pytanie o hyperion 5.4

Pytanie o hyperion 5.4

Postnapisał burzaa4 środa, 8 listopada 2017, 09:25

Mam białego nboxa z hyperionem 5.1 odpalanym z usb stąd pytanie czy to ostatni hyperion do nboxa czy ten hyperion 5.4 SH też będzie działał na usb? Pytam bo gdy wchodzi się by go pobrać nie ma tam nazwy nbox wiec nie wiem który pobrać.
burzaa4
 
Posty: 13
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 20:28
Dekoder:: ADB

Re: Pytanie o hyperion 5.4

Postnapisał sq9 środa, 8 listopada 2017, 12:30

@zukon nie ma w stopce image dla nbox
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2232
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 23:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Re: Pytanie o hyperion 5.4

Postnapisał burzaa4 środa, 8 listopada 2017, 20:59

sq9 napisał(a):@zukon nie ma w stopce image dla nbox

W sumie nigdzie nie ma.Więc twierdzisz że tylko hyperion 5.1 na usb będzie działam a 5.4 sh z innego dekodera już nie?
burzaa4
 
Posty: 13
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 20:28
Dekoder:: ADB

Re: Pytanie o hyperion 5.4

Postnapisał sq9 środa, 8 listopada 2017, 21:51

jak może działać oprogramowanie z innego tunera :lol: :lol: :lol: :lol:

to tak jakbyś chciał jeździć benzyniakiem na ropie :mrgreen: :lol: :lol:
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2232
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 23:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Re: Pytanie o hyperion 5.4

Postnapisał burzaa4 czwartek, 9 listopada 2017, 00:01

sq9 napisał(a):jak może działać oprogramowanie z innego tunera :lol: :lol: :lol: :lol:

to tak jakbyś chciał jeździć benzyniakiem na ropie :mrgreen: :lol: :lol:


Gdzieś widziałam posta że na usb można wgrać każdy system.Widać nie można.

OK rozumiem a możesz mi jeszcze powiedzieć czy np. pluginy z openPli będą działać na hyperionie 5.1 konkretnie chodzi mi o AutomaticVolumeAdjustment który jest w openPli a nie ma go w hyperionie. Czy jak go wrzucę systemowych pluginów hyperiona to załatwie system na amen? Lub gdyby go wrzucić w zadładkę Extensions to też załatwie system czy jednak zadziała któryś sposób?
burzaa4
 
Posty: 13
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 20:28
Dekoder:: ADB

Re: Pytanie o hyperion 5.4

Postnapisał ...::KosteK::.. niedziela, 12 listopada 2017, 17:18

burzaa4 napisał(a):
sq9 napisał(a):
możesz mi jeszcze powiedzieć czy np. pluginy z openPli będą działać na hyperionie 5.1 konkretnie chodzi mi o AutomaticVolumeAdjustment który jest w openPli a nie ma go w hyperionie. Czy jak go wrzucę systemowych pluginów hyperiona to załatwie system na amen? Lub gdyby go wrzucić w zadładkę Extensions to też załatwie system czy jednak zadziała któryś sposób?


Nie działa, system się nie posypie.
Obrazek
ObrazekObrazek
...::KosteK::..
Senior
 
Posty: 14
Dołączył(a): niedziela, 24 lutego 2008, 12:00
Dekoder:: ADB


Powrót do Image

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości