Strona 28 z 28

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: czwartek, 6 marca 2014, 17:35
napisał ggregorii
voyteckst napisał(a):W opcjach H3 masz regulację wiatraka, a jak się nie kręci, to może jest po prostu uszkodzony?



Nie jest uszkodzony a openpli działa idealnie a tu jak wejde w stanby to zwolni włączy się dysk i wyłączy i wiatrak staje

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: czwartek, 6 marca 2014, 19:51
napisał szamcio
Mam ten sam problem. Na konkurencyjnym image openpli_adb5800_v83_pen_23_05_2013_TVN_fix.img.rar nie ma tego problemu.

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: środa, 23 marca 2016, 21:37
napisał DJMazi
Witam
A mogę kolegów prosić o danie poprawnego linka do V3 na USB
Dziękuje chcę dziś wgać na Nboxa ale linki nie działają ;(

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: poniedziałek, 3 lipca 2017, 21:09
napisał raingold
Przyłączam się do prośby o poprawny link.

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: czwartek, 14 września 2017, 12:53
napisał mateusz232
Co w sytuacji gdy po update tuner stoi na nLAN ? Musze wgrac od nowa uboota zeby wgrac ten image ?

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: czwartek, 14 września 2017, 13:35
napisał rafejo
mateusz232 napisał(a):Co w sytuacji gdy po update tuner stoi na nLAN ? Musze wgrac od nowa uboota zeby wgrac ten image ?

Rozumiem że wgrałeś hyperionav3 do nand. Żeby wystartoeał musisz wybrać na wyświetlaczu nand a nie nlan i zatwierdzić ok

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: czwartek, 14 września 2017, 13:42
napisał mateusz232
Dzięki... byłem pewny ze cały czas działało na nlan...
Drugie pytanie, co jest powodem ze pilot dziwnie reaguje (czesto przeskakuje po 2)

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

PostNapisane: czwartek, 14 września 2017, 13:44
napisał rafejo
Jeśli miałeś inny image niż Hyperion to tam mogło być. Poczytaj temat z uboot, tam jest opisane co i jak.