PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał dazbor23 środa, 12 lutego 2014, 00:55

strasznie tnie dźwięk AC3 jak puszczam filmy high quality. Czy jest nowy kodek?
dazbor23
 
Posty: 17
Dołączył(a): wtorek, 22 listopada 2011, 23:48

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał ggregorii środa, 12 lutego 2014, 12:58

Hej czy hyperion v3 obsluguje automatyczne ustawianie wiatraka. Widzialem jakas opcje w panelu chyba

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
ggregorii
 
Posty: 19
Dołączył(a): czwartek, 3 października 2013, 08:21
Lokalizacja: polska
Dekoder:: ADB

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał samu wtorek, 18 lutego 2014, 23:35

niktwazny napisał(a):Takie jest obslugiwane {USB_DEVICE(0x148F,0x5370)}, /* Ralink 5370 */
Sprawdz na tych http://www.mediafire.com/download/o95d2oe3da1b66b


Potwierdzam, działa :D
Avatar użytkownika
samu
 
Posty: 31
Dołączył(a): wtorek, 4 lutego 2014, 12:51
Dekoder:: ADB

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał Ferag czwartek, 20 lutego 2014, 00:26

W moim nboxie mam Uboot 1.3.1 053_NAND prosze o podpowiedz czy na ten u-boot moge wgrac hyperion v3 czy musze zmienic u-boot na B4t i ewentualnie jak te u-booty zamienic.
W opcjach dekoder po wlaczeniu ze strzalka w gore moge wybrac rozne opcje wiec co mam ewentualnie i jak ustawic?
Ferag
 
Posty: 23
Dołączył(a): poniedziałek, 8 kwietnia 2013, 18:00
Dekoder:: SF1008GSE+

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał voyteckst czwartek, 20 lutego 2014, 08:17

Ferag napisał(a):W moim nboxie mam Uboot 1.3.1 053_NAND prosze o podpowiedz czy na ten u-boot moge wgrac hyperion v3 czy musze zmienic u-boot na B4t i ewentualnie jak te u-booty zamienic.
W opcjach dekoder po wlaczeniu ze strzalka w gore moge wybrac rozne opcje wiec co mam ewentualnie i jak ustawic?

Nie zadziała. Musisz wgrać uboot b4t.
voyteckst
 
Posty: 39
Dołączył(a): środa, 3 lipca 2013, 05:43
Dekoder:: ODIN TWIN

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał Ferag czwartek, 20 lutego 2014, 14:43

Z wgrywaniem softu nie mam problem umiem to zrobic lecz nie mam zielonego pojacia jaki moze jakis link i jak wgrac u-boot b4t.
Czy to sie wgrywa tak jak soft?
Czy musze cos potem jeszcze dogrywac zmieniac?
Ferag
 
Posty: 23
Dołączył(a): poniedziałek, 8 kwietnia 2013, 18:00
Dekoder:: SF1008GSE+

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał voyteckst czwartek, 20 lutego 2014, 17:18

Ferag napisał(a):Z wgrywaniem softu nie mam problem umiem to zrobic lecz nie mam zielonego pojacia jaki moze jakis link i jak wgrac u-boot b4t.
Czy to sie wgrywa tak jak soft?
Czy musze cos potem jeszcze dogrywac zmieniac?

Dedykowany przyklejony wątek jak wgrać viewtopic.php?f=94&t=4074? Nie patrzysz nawet na tematy przyklejone i to w sekcji Abc....
voyteckst
 
Posty: 39
Dołączył(a): środa, 3 lipca 2013, 05:43
Dekoder:: ODIN TWIN

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał Ferag czwartek, 20 lutego 2014, 19:39

Czytam czytam ale wole sie upewnić jak ktoś za rękę poprowadzi ;)
Dzięki

Juz wszystko wgrane smiga jak ta lala !!! Sofcik poprostu przepiekny.

Jedno pytanie. Widzialem w internecie ze gdy wejdziemy przyciskiem OK z pilota w liste kanalow to z lewej strony nad opisem audycji jest tez podglad kanalu. Czy dotyczy to naszej wersji Hyperiona czy jakiegos innego dekodera z tym softem?
Jesli tyczy sie ta opcja tez nboxa to prosze o info jak to wlaczyc i gdzie?

Dokladnie chodzi mi o to co jest w tej wersji http://pkteam.pl/viewtopic.php?f=29&t=5359#p74159
Ferag
 
Posty: 23
Dołączył(a): poniedziałek, 8 kwietnia 2013, 18:00
Dekoder:: SF1008GSE+

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał viru wtorek, 25 lutego 2014, 11:05

to się nazywa pig i działa w nboxie ale do czasu aż uszkodzi uboota wtedy tuner jest martwy, ja uwaliłem 2 nboxy.
viru
 
Posty: 286
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lipca 2012, 20:50
Dekoder:: SF1008GSE+

Re: PKT ADB BOX E2 HYPERION V3 IMAGE

Postnapisał okra wtorek, 25 lutego 2014, 12:57

viru napisał(a):to się nazywa pig i działa w nboxie ale do czasu aż uszkodzi uboota wtedy tuner jest martwy, ja uwaliłem 2 nboxy.


Potwierdzam nadpisuje uboota w niektórych nbox-ach i trzeba z zapasowego ruszać. Ja mam dwa jeden BZZB i na tym jeszcze nigdy mi nie uwaliło ale BSLA już kilka razy ruszałem z zapasowego.
VU+Solo 4K, VU+ Zero 4K, VU+ Zero, Zgemma H 7S, IPbox 9000.
okra
BetaTester
 
Posty: 596
Dołączył(a): wtorek, 3 lutego 2009, 02:49
Dekoder:: VU+ SOLO 4K

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Image

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości