PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał Splish2011 poniedziałek, 4 listopada 2013, 22:11

co mozna wyrzucić ? bo nie ma duzo miesca w nand
tylko jest 61mb
Splish2011
 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 2 listopada 2013, 17:52
Dekoder:: ADB

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał adrian154845 piątek, 29 listopada 2013, 05:25

siemka sprawa jest taka minowicie na nebuli zero dalo sie z listy włączyć radio pod guzikiem setup a w tej wersji softu jak sie uruchamia radio z satelity ??? z gory dzieki za odpowiedz
adrian154845
 
Posty: 3
Dołączył(a): poniedziałek, 11 marca 2013, 03:41
Lokalizacja: Głuchołazy
Dekoder:: ADB

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał irk piątek, 29 listopada 2013, 07:51

W mapowaniu klawiszy przy RED wybierz TV/RADIO
Masz problem? Pisz na forum !!! Nie pisz na PW
Got a problem? Write to forum!!! Do not write on PW
Avatar użytkownika
irk
Polish Koders Team
 
Posty: 1887
Dołączył(a): poniedziałek, 25 lutego 2008, 11:40

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał PIoterMG wtorek, 28 stycznia 2014, 15:17

Jest szansa na odświeżenie linków?? mediafire padł ;/
PIoterMG
 
Posty: 8
Dołączył(a): wtorek, 8 października 2013, 14:24
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał raingold piątek, 7 lutego 2014, 19:10

Małe pytanie nie dające pokoju: czy w tym sofcie jest wyświetlanie nazwy serwisu przy numerze ZAP? Chodzi o przełączenie kanałów za pomocą klawiatury numerycznej pilota. Pojawia się numer kanału ale brak pod nim nazwy kanału. Zmiana skinów nie daje efektu.
W wątku o Hyperion'ie V3, w pierwszym poście, znalazłem taki wpis:
Kod: Zaznacz cały
[ALL] PKT skins - added channel name in nr zap

Stąd moje pytanie...
nBox recorder. HYPERION V1na USB
Avatar użytkownika
raingold
 
Posty: 30
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 16:51
Dekoder:: ADB

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał zukon piątek, 7 lutego 2014, 19:15

Masz Hyperiona v3?
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8085
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał raingold piątek, 7 lutego 2014, 19:47

Mam na innym PEN'ie, ale mi na razie nie całkiem odpowiada. Na nim funkcja jest realizowana. Chodzi o V1.
nBox recorder. HYPERION V1na USB
Avatar użytkownika
raingold
 
Posty: 30
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 16:51
Dekoder:: ADB

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał zukon piątek, 7 lutego 2014, 19:59

Nikt już nie będzie rozwijał Hyperiona v1.


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8085
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał raingold piątek, 7 lutego 2014, 20:33

Nie chodzi o rozwój, tylko o to czy ja mam coś źle ustawione czy w tym sofcie tego niema. Na OpenPli 8.3 jest, w Nebuli... nie pamiętam (musiał bym się przełączyć na nand), na V3 jest na pewno.
Dzięki za poświęcenie mi swego czasu.

P.S. Pytanie nie tyle do autorów softu. Do wszystkich kto go nadał używa.
nBox recorder. HYPERION V1na USB
Avatar użytkownika
raingold
 
Posty: 30
Dołączył(a): niedziela, 3 czerwca 2012, 16:51
Dekoder:: ADB

Re: PKT & B4Team ADB_BOX E2 HYPERION IMAGE V1

Postnapisał molnar poniedziałek, 1 grudnia 2014, 13:43

Witam kolegow- jestem zielony w temacie a chcialbym zaktualizowac soft w nboxie bsla
Mam teraz b4team 7.1.7 a chcialbym huperion4
Szukalem czy ktos moze mi to wgrac ale nikogo sensownego nie znalazlem
Czy moge zrobic update z pena usb
Czy ktos moze mi opisac jak to zrobic
Generalnie potrzebuje gotowca zeby wsadzic pena i zrobic aktualizacje
Ktos pomoze?
molnar
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 1 grudnia 2014, 12:38
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Image

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości