PKT ADB-BOX E2 HYPERION V5.1 Beta IMAGE

Re: PKT ADB-BOX E2 HYPERION V5.1 Beta IMAGE

Postnapisał des3k niedziela, 8 stycznia 2017, 15:13

Panowie jak zmienić ścieżkę dźwiękową ?? bo na wielu kanałach mam domyślną i brakuje polskiego lektora , dźwięk jest po angielsku :P :)


Pozdrawiam
des3k
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 16 października 2016, 14:18
Dekoder:: Inny dekoder

Re: PKT ADB-BOX E2 HYPERION V5.1 Beta IMAGE

Postnapisał Payti czwartek, 19 stycznia 2017, 21:07

Naciśnij żółty przycisk na pilocie.

Pozdr
TV: Sony 55HX850 ::: AV: Pioneer VSX-1020K ::: BD: Pioneer BDP-450
SAT: Octagon SF1018HD + ADB 5800s ::: CAM: CI Cyfrowy Polsat + nCam TNK HD + CAM HD Cyfra+
PKTeam.pl


Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
Payti
BetaEkspert
 
Posty: 318
Dołączył(a): środa, 20 stycznia 2010, 21:26

Re: PKT ADB-BOX E2 HYPERION V5.1 Beta IMAGE

Postnapisał kubass niedziela, 22 stycznia 2017, 14:36

Prosze poweidzcie mi czy wy tez macie problem z zegarem na tym sofcie ? zegar szaleje czas leci 3 albo 4 razy szybciej przez co mam problem z EPG bo nic sie nie pokrywa ze soba . i gdyby nie to to bym tego softa uzywał bo super chodzi . :/
kubass
 
Posty: 19
Dołączył(a): czwartek, 30 stycznia 2014, 11:17
Dekoder:: ADB

Re: PKT ADB-BOX E2 HYPERION V5.1 Beta IMAGE

Postnapisał darulez wtorek, 24 stycznia 2017, 19:35

tak się zdarza na adb, restet box-a i powinno byc ok
*******************************
7. NIE KRADNIJ.
*******************************
Avatar użytkownika
darulez
 
Posty: 96
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 13:53
Lokalizacja: Hot Bird
Dekoder:: ADB

Re: PKT ADB-BOX E2 HYPERION V5.1 Beta IMAGE

Postnapisał xlow piątek, 7 kwietnia 2017, 03:30

Szanowni,
mam problem - hyperion przestał wstawać - cały czas na zmianę ERROR i 0% na wyswietlaczu.
miałem go zainstalowanego n HDD2
sformatowałem tę partycję wgrałem od nowa i nic
może ktoś odświeży plik do pobrania bo już zgłupiałem
mam do wyboru : PKTEAM, lamerek, hdd1 hdd2 , usb , usb update (może nie ta kolejność i nie wszystkie)
po transferze przez ftp do utworzonego na tmp folderu pokazuje rózne rozmiary plik źródłowy i docelowy.
wszystko zgodnie z instrukcją
na szczęście obok mam inne softy i dekoder działa. Ale hyperiona lubię
HELP
xlow
 
Posty: 9
Dołączył(a): poniedziałek, 5 marca 2012, 09:11
Dekoder:: GI XPeed LX3

Poprzednia strona

Powrót do Image

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości