PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał zukon sobota, 24 grudnia 2016, 22:12

Spróbuj przez FTP usunąć OpenWebif i dograć go z Hyperiona 5.4 - Może to pomoże.
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!

NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Polish Koders Team
 
Posty: 7294
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał sabrex111 niedziela, 25 grudnia 2016, 18:02

podmieniłem i dalej tnie... obraz jeszcze ujdzie, ale dźwięk dramat.
a tak nawiasem mówiąc nie dałoby się podmienić w puginach tego kodi 2 na nowszy?

edit. powrót do 5.4 niestety :(
Ostatnio edytowano czwartek, 29 grudnia 2016, 09:21 przez sabrex111, łącznie edytowano 1 raz
sabrex111
 
Posty: 27
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 21:18
Dekoder:: GM7162

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał Balon środa, 28 grudnia 2016, 21:21

Witam.
Nie działa mi w pluginie SHOUTcast przycisk menu przez co nie da się ukryć grafiki SHOUTcast aby został tylko czarny ekran w TV, przydatne jest to w nocy.
W poprzedniej wersji softu to działało może da się to w aktualnej wersji naprawić.
Pozdrawiam.
-------------------
Tuner GM990HD
Balon
 
Posty: 152
Dołączył(a): niedziela, 27 kwietnia 2008, 07:42
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał dekoder1230 środa, 28 grudnia 2016, 22:50

jakie wi - fi obsługuje ten soft?? edimaxa i d link dwa 140 ma wgranego??
dekoder1230
 
Posty: 26
Dołączył(a): niedziela, 26 grudnia 2010, 23:25

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał banan2415 niedziela, 1 stycznia 2017, 16:48

Witam

Czy ktoś zna może powód że na triplex nie działa mi plugin emu mgcamd w wersjach wyższych od 1.33 tj. 1.35, 2.43?
Wersja 1.33 działa w miarę spoko ale chciałem wypróbować nowsze, instaluję z serwera i wybieram, ale nie łączy się.
Może jakiś inny config trzeba albo coś?

Pozdrawiam
banan2415
 
Posty: 38
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 09:28
Dekoder:: GM7162

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał uzi18 niedziela, 1 stycznia 2017, 19:46

Dzięki za 5.5 na razie śmiga bez zastrzeżeń.

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
uzi18
 
Posty: 47
Dołączył(a): niedziela, 14 grudnia 2014, 03:04
Dekoder:: GM7162

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał uzi18 piątek, 6 stycznia 2017, 10:47

Ok po dluzszych testach:
Nagrywanie z timerow dziala ale odtwarzanie nagran zwiesza sprzet na moim triplex, tak ok po niecalej minucie.

Te same nagrania puszczone na innym sprzecie z Kodi na pokladzie puszczaja poprawnie.

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
uzi18
 
Posty: 47
Dołączył(a): niedziela, 14 grudnia 2014, 03:04
Dekoder:: GM7162

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał kocjan piątek, 6 stycznia 2017, 15:54

Kiedy hyperion bedzie poprawnie zarzadzal ram-em? Co 2 dni restart e2 bo zostaje 0 wolengo ramu i muli niemilosiernie (po restarcie 40MB wolnego). Zadne czary z czyszczeniem pamieci nic nie daja.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kocjan
 
Posty: 47
Dołączył(a): poniedziałek, 17 września 2012, 20:36
Dekoder:: GM7162

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał zukon piątek, 6 stycznia 2017, 16:08

Pewnie jak SWAP dodasz.

To ostatni Hyperion na SH4.
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!

NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Polish Koders Team
 
Posty: 7294
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał uzi18 piątek, 6 stycznia 2017, 18:27

Ok sprawdzilem na tym alternative player, to samo

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
uzi18
 
Posty: 47
Dołączył(a): niedziela, 14 grudnia 2014, 03:04
Dekoder:: GM7162

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Image PKT

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości