PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał zukon sobota, 17 grudnia 2016, 12:25

Pomóżmy:
https://zrzutka.pl/jagoda




Tymczasowy link do pobierania Hyperion 5.7


Tymczasowy link do pobierania Hyperion 5.5 SH4

NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 7656
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał dekoder1230 sobota, 17 grudnia 2016, 16:46

jak dograc tam ccam??
dekoder1230
 
Posty: 26
Dołączył(a): niedziela, 26 grudnia 2010, 23:25

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał sq9 sobota, 17 grudnia 2016, 16:58

@dekoder1230
zainstaluj oscam z feed i edytuj ustawienia dla cccam!
Ostatni raz napiszę:
CcCam dla architektury sh4 NIE BYŁO,NIEMA i NIE BĘDZIE
jak Twoje możliwości percepcyjne są zbyt skromne zastosuj Mgcamd (1.35 obsługuje klienta cccam)

Minęło 3 lata od twojego pytania tu:http://pkteam.pl/viewtopic.php?f=87&t=5912&p=84835#p84835
a ty ani dwa centymetry do przodu :twisted:
HYPERION 5.7
Avatar użytkownika
sq9
BetaEkspert
 
Posty: 1594
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: Inny dekoder

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał sabrex111 sobota, 17 grudnia 2016, 20:39

- new channel list 20x1 (2016.12.12)

można prosić o link do listy ?
sabrex111
 
Posty: 31
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 21:18
Dekoder:: GM7162

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał sq9 sobota, 17 grudnia 2016, 21:15

@sabrex111
wiem że sobota ,ale nie pij już więcej ;) masz listę w tunerze :twisted:
HYPERION 5.7
Avatar użytkownika
sq9
BetaEkspert
 
Posty: 1594
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: Inny dekoder

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał dekoder1230 sobota, 17 grudnia 2016, 21:29

sq9 napisał(a):@dekoder1230
zainstaluj oscam z feed i edytuj ustawienia dla cccam!
Ostatni raz napiszę:
CcCam dla architektury sh4 NIE BYŁO,NIEMA i NIE BĘDZIE
jak Twoje możliwości percepcyjne są zbyt skromne zastosuj Mgcamd (1.35 obsługuje klienta cccam)

Minęło 3 lata od twojego pytania tu:http://pkteam.pl/viewtopic.php?f=87&t=5912&p=84835#p84835
a ty ani dwa centymetry do przodu :twisted:



jakiego feedu??? w tunerze w jakims pod menu?? prosze mnie oswiecic cos mnie muli
dekoder1230
 
Posty: 26
Dołączył(a): niedziela, 26 grudnia 2010, 23:25

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał sabrex111 niedziela, 18 grudnia 2016, 08:51

sq9 napisał(a):@sabrex111
wiem że sobota ,ale nie pij już więcej ;) masz listę w tunerze :twisted:

:D
tak zrobiłem, ale chciałem sobie skrócić drogę do edycji
sabrex111
 
Posty: 31
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 21:18
Dekoder:: GM7162

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał darjo63 niedziela, 18 grudnia 2016, 10:59

Po ustawieniu skina picony z HDD nie pokazuje picon.Może ktoś to sprawdzić w swoim tunerku.
Coś się sam zafiksowałem,bo nagle zaczęło pokazywać picony z HDD.Tak więc wpis do usunięcia.
darjo63
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 26 października 2012, 12:58
Lokalizacja: nad morzem
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał dario_xx niedziela, 18 grudnia 2016, 14:09

Witam
co mam zrobić aby odtwarzać pliki *.flac w PKT Media Center
wcześniej dostałem informację aby używać extplayer3
gdzie to poustawiać ? lub które pliki podmienić ?
proszę o pomoc
dario_xx
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 27 marca 2013, 08:34
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.5 GM990/TRIPLEX

Postnapisał sabrex111 sobota, 24 grudnia 2016, 15:44

wszystko ok, tylko kodi 3.1 tnie.
w poprzedniej wersji działał płynnie i ine było problemów


aha... zapomniałbym o najważniejszym :o

Wesołych Świąt dla Twórców i członków forum :D
sabrex111
 
Posty: 31
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 21:18
Dekoder:: GM7162

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Image PKT

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości