PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał zukon niedziela, 21 sierpnia 2016, 12:07

No i mam 2 zupełnie sprzeczne ze sobą informacje:

kamyk11 napisał(a):Witam mam triplexa nie wiem dlaczego ale po wgraniu nowego image na usb przestały działać przycisk exit oraz głośności w pilocie proszę o pomoc

kontra:
axee44 napisał(a):Na moim GM 7162 pilot dziala bez problemu. Soft w usb.


@kamyk11 czy Twój "Triplex" to GM Triplex czy jakiś inny box ? jak inny box to precyzyjnie podaj nazwę to spróbuję poprawić działanie pilota.
wg https://github.com/zukon/apps/blob/mast ... e2/Spark.c
może nie działać GALAXY bo jako jedyny ma: key_exit zamiast key_home (a właśnie to odpowiada za exit)
Pomóżmy:
https://zrzutka.pl/jagoda



Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 7788
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał soyer niedziela, 21 sierpnia 2016, 15:41

Paramount channel HD przycina się na GM 990. Też macie takie objawy?
Avatar użytkownika
soyer
 
Posty: 20
Dołączył(a): sobota, 14 września 2013, 16:34
Lokalizacja: Polska
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał mufek niedziela, 21 sierpnia 2016, 16:26

soyer napisał(a):Paramount channel HD przycina się na GM 990. Też macie takie objawy?


Przed chwilą 30min oglądałem i nie zauważyłem nic niepokojącego. Próbowałeś przełączyć player na alternatywny w BP ?
GM 990 hyperion v5.X :)
mufek
BetaTester
 
Posty: 460
Dołączył(a): niedziela, 14 kwietnia 2013, 18:20
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał kamyk11 niedziela, 21 sierpnia 2016, 18:13

odkryłem że skin plimod Marcin zakłuca pilota
dm900
gm7162
kamyk11
BetaTester
 
Posty: 115
Dołączył(a): środa, 13 marca 2013, 21:35
Lokalizacja: wrocek
Dekoder:: Inny dekoder

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał darjo63 poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 11:06

kamyk11 napisał(a):Witam mam triplexa nie wiem dlaczego ale po wgraniu nowego image na usb przestały działać przycisk exit oraz głośności w pilocie proszę o pomoc


Zmień w ustawieniach A/V AC3 downmix - TAK i regulacja głośności działa.
darjo63
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 26 października 2012, 12:58
Lokalizacja: nad morzem
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał darjo63 poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 11:09

mufek napisał(a):
soyer napisał(a):Paramount channel HD przycina się na GM 990. Też macie takie objawy?


Przed chwilą 30min oglądałem i nie zauważyłem nic niepokojącego. Próbowałeś przełączyć player na alternatywny w BP ?


U mnie również działa bez zarzutu.
darjo63
 
Posty: 23
Dołączył(a): piątek, 26 października 2012, 12:58
Lokalizacja: nad morzem
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał sajmon poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 19:37

U mnie tuner nie chce sie wlaczys w tryb głębokie czuwanie ustawiam w ustawienich i nic to nie daje

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
sajmon
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 5 kwietnia 2014, 15:34
Lokalizacja: bp
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał zukon poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 19:40

Gdzie? w menu/ustawienia/system/ ?
Pomóżmy:
https://zrzutka.pl/jagoda



Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 7788
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał sajmon poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 20:21

Menu/ustawienia/system/interfejs uzytkownika/akcja po krótkim przycisnieciu power

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
sajmon
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 5 kwietnia 2014, 15:34
Lokalizacja: bp
Dekoder:: GM990

Re: PKT Hyperion 5.4 GM 990/7162

Postnapisał misio poniedziałek, 22 sierpnia 2016, 22:01

Jest jakies na to rozwiazanie ?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
misio
 
Posty: 16
Dołączył(a): piątek, 12 sierpnia 2016, 11:48
Dekoder:: GM HYPERCUBE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Image PKT

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości