BMT 1.00 NESSIE

BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał czarny niedziela, 13 lutego 2011, 02:19

.
New image from BlueMoon Team is now available.

Change List Since Last Release:
- fixed: timeline in epg grid
- fixed: refresh display of epg grid and epg at fav/channel list
- fixed: display of weather
- fixed: emu scripts
- changed: location of the small PIP window
- added: aspector plugin
- added: three-step function of WWW, RED, GREEN, YELLOW and BLUE buttons
- added: new column with title of a program in Record Status (scheduled recording list)
- added: reboot function at long press of power button
- added: the choice of power off/standby using short press of power button
- added: two-step function of OK button

Thanks to all who worked on it. See more at http://www.bmteam.pl

Dedicated to Robert Kubica - GET WELL ASAP
http://www.bmteam.eu
IPBOX 9000HD, 2xDVB-S2, HDD 1TB. BMT on board.
XSARIUS ALPHA HD10, DVB-S2, HDD 250GB. BMT on board.
HOMECAST MAGIC PRO+, 2xDVB-S2, HDD 1TB. BMT on board.
Avatar użytkownika
czarny
 
Posty: 364
Dołączył(a): wtorek, 6 października 2009, 16:33

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał marekkukla niedziela, 13 lutego 2011, 06:27

no to podwijam rekawy i do testow :)
Podziekowania dla zespolu za prace nad nowym image
VU+Duo2, Xpeed LX2, NAS Synology
Avatar użytkownika
marekkukla
 
Posty: 292
Dołączył(a): czwartek, 13 listopada 2008, 20:30
Dekoder:: GI XPeed LX2

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał veskop niedziela, 13 lutego 2011, 08:38

Problem with Astra 23.5 still present,when I choose channel from this satellite,antena doesnt move!I tryed to find it again manually without success!with 13554 and the same setting everinting is OK
veskop
 
Posty: 23
Dołączył(a): czwartek, 13 listopada 2008, 16:48

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał andy13 niedziela, 13 lutego 2011, 09:54

Witam

kiedy będzie wersja na pozostałe tunki ?.
andy13
 
Posty: 26
Dołączył(a): wtorek, 25 marca 2008, 23:16

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał fargels niedziela, 13 lutego 2011, 11:17

Wersja tylko na usb?? Obydwie mają rozszerzenia tar.gz
Avatar użytkownika
fargels
 
Posty: 247
Dołączył(a): niedziela, 5 kwietnia 2009, 20:04
Lokalizacja: Eylau
Dekoder:: ATEMIO NEMESIS

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał irk niedziela, 13 lutego 2011, 11:24

rozpakuj, lub podglądnij w total commanderze ;)
w jednej z nich w środku znajdziesz img
w drugiej strukturę katalogów :P
Masz problem? Pisz na forum !!! Nie pisz na PW
Got a problem? Write to forum!!! Do not write on PW
Avatar użytkownika
irk
Polish Koders Team
 
Posty: 1889
Dołączył(a): poniedziałek, 25 lutego 2008, 12:40

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał asja niedziela, 13 lutego 2011, 11:34

c+ chodzi rewelacja, ale TNK z górnego czytnika nie odpala :( . Co może być przyczyną?
Pozdrawiam,
c+
asja
 
Posty: 110
Dołączył(a): środa, 23 września 2009, 21:00

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał sebinio niedziela, 13 lutego 2011, 11:42

Po pobraniu softu z bmteam.pl, przy probie wypakowania dostaje komunikat archiwum jest uszkodzone.Chodzi o wersję do flash.
sebinio
 
Posty: 6
Dołączył(a): poniedziałek, 30 marca 2009, 20:54

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał karolkul niedziela, 13 lutego 2011, 11:47

sebinio napisał(a):Po pobraniu softu z bmteam.pl, przy probie wypakowania dostaje komunikat archiwum jest uszkodzone.

to samo się dzieje u mnie
Avatar użytkownika
karolkul
 
Posty: 405
Dołączył(a): piątek, 6 listopada 2009, 11:46

Re: BMT 1.00 NESSIE

Postnapisał asja niedziela, 13 lutego 2011, 11:54

Po którymś restarcie OSCAM'a TNK załapała :). Sprawdzałem również na mgcamd+newcs tam TNK też załapała, ale musiałem kilka razy restartować cama.
Pozdrawiam,
c+
asja
 
Posty: 110
Dołączył(a): środa, 23 września 2009, 21:00

Następna strona

Powrót do Image BMT

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości