Dziwny objaw na sofcie abcom z 29.06.2011

Dziwny objaw na sofcie abcom z 29.06.2011

Postnapisał mirkoz13 czwartek, 9 lutego 2012, 13:06

Witam. Od miesiąca na sofcie abcom dla ipbox 9900 z dnia 29.06.2011r. obserwuję dziwny objaw. Włączam mój dekoder - jest obraz i głos. Gdy wyłączę go do standby np. na pół godziny lub dłużej i z powrotem włączam - jest obraz a nie ma głosu. Pomaga jedynie wgranie softu na nowo. Co zrobić następnym razem gdy nie będę miał dzięku na knaale, na którym jest obraz danego programu. Proszę o pomoc i z góry dziękuję
mirkoz13
 
Posty: 74
Dołączył(a): czwartek, 16 czerwca 2011, 21:55
Dekoder:: UFS910

Re: Dziwny objaw na sofcie abcom z 29.06.2011

Postnapisał zukon czwartek, 9 lutego 2012, 13:49

Czy przypadkiem nie masz zapchanego flash? Bo to jeden z objawów.
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8836
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: Dziwny objaw na sofcie abcom z 29.06.2011

Postnapisał mirkoz13 czwartek, 9 lutego 2012, 13:51

mam w pliku share/enigma2/picon - 319 piconów. Czy to może być powód tego objawu
mirkoz13
 
Posty: 74
Dołączył(a): czwartek, 16 czerwca 2011, 21:55
Dekoder:: UFS910

Re: Dziwny objaw na sofcie abcom z 29.06.2011

Postnapisał zukon czwartek, 9 lutego 2012, 14:42

We flash? Co pokazuje df?
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8836
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3


Powrót do Oryginalne image ABCOM

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości