Jak wyczyścic pamieć FLASH

Jak wyczyścic pamieć FLASH

Postnapisał sosna1125 niedziela, 15 stycznia 2012, 13:54

Witam mam problem, instalowałem PKT IP9900 E2 HAARP v3c flash Image nie wpadł mi do gustu i po prostu zmieniłem na orginalny abcom 28.6.2011 i tu zaczynają się schody . Jak włączam tuner do sieci ładuje sie i przed napisem "LOAD SYSTEM" jest napis z poprzedniego systemu "Systyfos band". Tuner po instalacji Client server 1.0 i pobraniu plugina mgcamd1.35 uruchamiam mgcamd i tuner wiesza się na około 3 min. Instalowałem image chyba z 5 razy i nic.Może pamięć FLASH wyczyścić? tylko jak to zrobić? albo może macie inne propozycje?
Czego może być to wina?
sosna1125
 
Posty: 24
Dołączył(a): czwartek, 13 października 2011, 15:56
Dekoder:: UFS910

Re: Jak wyczyścic pamieć FLASH

Postnapisał zukon niedziela, 15 stycznia 2012, 14:35

Nie do końca rozumiem, o co chodzi? O "Systyfos band"? Na pewno nie zostało z HAARP :D Jak flashujesz to czyści wszystko. O wieszanie mgcamd? Może masz zły config. Flashowanie 5 razy? Nie eksperymentuj z próbami "czyszczenia flash" bo możesz boxa wyczyścić na amen :D
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 9016
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: Jak wyczyścic pamieć FLASH

Postnapisał sosna1125 niedziela, 15 stycznia 2012, 20:59

Jednak była to wina złego configa .Dzięki za podpowiedź. :)
sosna1125
 
Posty: 24
Dołączył(a): czwartek, 13 października 2011, 15:56
Dekoder:: UFS910


Powrót do Oryginalne image ABCOM

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości