Kiedy soft...

Re: Kiedy soft...

Postnapisał zukon sobota, 29 lipca 2017, 22:20

Nie mam czasu. To nie jest takie hop-siup. Spędziłem wiele godzin poprawiając soft na Hypercube (ARM) i efekt nie jest zadowalający (głównie ze względu na drivery i bark wsparcia producenta).
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8787
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: Kiedy soft...

Postnapisał p_bladek sobota, 29 lipca 2017, 22:58

zukon napisał(a):Nie mam czasu. To nie jest takie hop-siup. Spędziłem wiele godzin poprawiając soft na Hypercube (ARM) i efekt nie jest zadowalający (głównie ze względu na drivery i bark wsparcia producenta).
Wypieli się jak wszyscy. Daj znać gdybyś chciał powalczyć. Ja siedzę w sieciach i programowanie nigdy mnie nie ciągneło. Hobbystycznie trochę dłubię w elektronice i to wszystko. Mimo wszystko doceniam Wasza robotę.
p_bladek
 
Posty: 30
Dołączył(a): piątek, 29 października 2010, 18:46

Re: Kiedy soft...

Postnapisał p_bladek poniedziałek, 31 lipca 2017, 08:58

p_bladek napisał(a):
zukon napisał(a):Nie mam czasu. To nie jest takie hop-siup. Spędziłem wiele godzin poprawiając soft na Hypercube (ARM) i efekt nie jest zadowalający (głównie ze względu na drivery i bark wsparcia producenta).
Wypieli się jak wszyscy. Daj znać gdybyś chciał powalczyć. Ja siedzę w sieciach i programowanie nigdy mnie nie ciągneło. Hobbystycznie trochę dłubię w elektronice i to wszystko. Mimo wszystko doceniam Wasza robotę.
@Zukon, a możesz chociaż podpowiedzieć gdzie szukac przyczyny w słabym sczytywaniu EPG. Cross epg od rytec jest "dziurawy", Próbowałem stworzyc coś na wzór Skyit 13E pod OpenTV i tez lipa. Jak to jest zrobione że EPG w nebuli tak ładnie ładuje sie na 5-7 dni praktycznie po przejechaniu tylko listy z góry na dół i bez potrzeby zmiany kanału. Tak wiem że nie wspieracie Prisma, ale wiecie jak to rozwiazaliście np w ścierwoboxie. Może wystarczy podmienic jakies pliki. Pozdrawiam.
p_bladek
 
Posty: 30
Dołączył(a): piątek, 29 października 2010, 18:46

Poprzednia strona

Powrót do Image PKT

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

cron