PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Re: PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Postnapisał zn21 niedziela, 11 lutego 2018, 14:59

coś musi być nie tak bo nie chce wystartować a 5.3 startuje.
zn21
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 29 marca 2009, 12:41

Re: PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Postnapisał Levv niedziela, 11 lutego 2018, 16:37

zn21 napisał(a):coś musi być nie tak bo nie chce wystartować a 5.3 startuje.


Może wymiana Multiboota pomoże
pozdrawiam
Obrazek
Avatar użytkownika
Levv
 
Posty: 216
Dołączył(a): wtorek, 3 lutego 2009, 17:59
Dekoder:: CUBEREVO 9000

Re: PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Postnapisał zn21 niedziela, 11 lutego 2018, 23:20

a gdzie takiego szukać bo nie wiem?
zn21
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 29 marca 2009, 12:41

Re: PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Postnapisał zukon niedziela, 11 lutego 2018, 23:24

Nie tykaj multiboota, @Levv ma inny dekoder. Tylko namieszasz sobie.

Pobierz jeszcze raz archiwum i rozpakuj. Jak 5.3 działa to 5.5 też musi. Tu nie ma magii :!:
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8787
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Postnapisał zn21 niedziela, 11 lutego 2018, 23:36

ok, ściągnę jeszcze może pomoże ten zabieg.
zn21
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 29 marca 2009, 12:41

Re: PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Postnapisał jankiel poniedziałek, 12 lutego 2018, 15:00

Czy to możliwe, że po aktualizacji firmware-a do ostatniej wersji znikły mi USB, a co za tym idzie nie działa mi internet po WIFI poprzez dongla. Dongiel na 5370 działa na komputerze, a na IP Boxie nie chce działać, nawet się nie świeci.
jankiel
 
Posty: 37
Dołączył(a): sobota, 24 września 2011, 10:09
Dekoder:: IPBOX9900

Re: PKT Hyperion 5.5 IPBOX

Postnapisał zn21 poniedziałek, 12 lutego 2018, 22:53

ja w ogóle nie mogę uruchomić wifi a co ciekawe po wpisaniu stałego IP, bramy itd. na sofcie 5.5 nie zapisuje się to i tak w kółko, łapy opadają. Z kablem nie ma problemu.
zn21
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 29 marca 2009, 12:41

Poprzednia strona

Powrót do Image PKT

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości