Czarny -to zakaz zatrzymywania i postoju , wiec mozemy jechac dalej ,z tym ze to Lareq kieruje tu swiatlami .
Pozdrawiam Krzysztof
UWAGA !!! - KONKURS NA Polish Kathi Team !!! >>>>> ZOBACZ. <<<<
NLB Image
Re: NLB Image
Akurat koledzy z DGS, więc chwała mocy sprawczej mi się nie należy. Jeszcze jest pare głównych rzeczy do poprawienia . TmeShift, PIP, nagrywanie z schedulera- to tylko problemy, które na prędce sobie przypomniałem. Za to na plus - szybkość działania.awantura napisał(a):Czarny -to zakaz zatrzymywania i postoju , wiec mozemy jechac dalej ,z tym ze to Lareq kieruje tu swiatlami
NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA UŻYTKOWANIE OPROGRAMOWANIA PKT NIEZGODNIE Z PRAWEM. OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Why use Windows, since there is a door?
enigma2 for everyone except lamers
-

lareq - Polish Kathi Team
Witam,
chciałbym się dowiedzieć czy działa poprawnie epg na kanałach tvn ? Sporo tunerów ma z tym problem.
chciałbym się dowiedzieć czy działa poprawnie epg na kanałach tvn ? Sporo tunerów ma z tym problem.
- tommy76
Tutaj http://pkteam.pl/viewtopic.php?f=47&t=671&start=371
@lareq dał screeny i trochę info...
@lareq dał screeny i trochę info...
-

irk - Polish Kathi Team
tommy76 napisał(a):Witam,
Ja nie mogę zrozumieć zasady jego działania. już pare razy ktoś próbował mi wytłumaczyć, czym się różni iti od C+, ale niestety nikomu się nie udało. Jeśli więc potrafisz mi to wyjaśnić, na pewno w następnym wydaniu będzie to już poprawione. Nie najbliższym, bo to już w ten piątek.
NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA UŻYTKOWANIE OPROGRAMOWANIA PKT NIEZGODNIE Z PRAWEM. OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
-

lareq - Polish Kathi Team
lareq napisał(a):tommy76 napisał(a):Jeśli więc potrafisz mi to wyjaśnić, na pewno w następnym wydaniu będzie to już poprawione. Nie najbliższym, bo to już w ten piątek.
Troche zmienię temat, ale czy słowo "najbliższe" oznacza juz nowe wydanie ze skórką HD?
- newenergy
Witam
Nie chce zaczynac nowego temetu , wiec podepne moze tu ,moze ktos z Kolegow spotkal sie z takim problemem.
Rano zalaczylem tunerek do sieci tuner sie uruchomil tylko nie widzial kanalow kodowanych , w slocie karta c+ ,przelozylem karte do drugiego slotu i zrobielm reset , niestety nic nie pomoglo .Od dluzszego czasu w tunerku byl soft NLB 11992 , nic nie zminialem wszystsko dzialalo stabilnie .Wylaczylem tener z sieci do popoludnia .Wlaczylem tuner popoludniu i problem sie poglebil ,tuner startuje do napisu "start" ,zapala "panic " restartuje sie i tak w kolko .Wgralem mu najnowesze NLB , niestety nic to nie dalo .wypiolem wszystkie kable oprocz zasilania -widomo, to samo dalej .W tunerku jest dysk , czy on moze miec wplyw na takie zachowanie ?Jesli tak to porozkrecam i wypne .Bede wdzieczny za pomoc .
Pozdrawiam Krzysztof
Nie chce zaczynac nowego temetu , wiec podepne moze tu ,moze ktos z Kolegow spotkal sie z takim problemem.
Rano zalaczylem tunerek do sieci tuner sie uruchomil tylko nie widzial kanalow kodowanych , w slocie karta c+ ,przelozylem karte do drugiego slotu i zrobielm reset , niestety nic nie pomoglo .Od dluzszego czasu w tunerku byl soft NLB 11992 , nic nie zminialem wszystsko dzialalo stabilnie .Wylaczylem tener z sieci do popoludnia .Wlaczylem tuner popoludniu i problem sie poglebil ,tuner startuje do napisu "start" ,zapala "panic " restartuje sie i tak w kolko .Wgralem mu najnowesze NLB , niestety nic to nie dalo .wypiolem wszystkie kable oprocz zasilania -widomo, to samo dalej .W tunerku jest dysk , czy on moze miec wplyw na takie zachowanie ?Jesli tak to porozkrecam i wypne .Bede wdzieczny za pomoc .
Pozdrawiam Krzysztof
- awantura
Jaką temperaturę masz w pokoju?
Schłodź trochę tunek i zobacz czy pomoże
Schłodź trochę tunek i zobacz czy pomoże
http://www.bmteam.pl
IPBOX 9000HD+2xDVB-S2+HDD 1TB. Flash: BMT r13219 (beta), HDD: E2 PKT 9.7.
IPBOX 9000HD+2xDVB-S2+HDD 1TB. Flash: BMT r13219 (beta), HDD: E2 PKT 9.7.
-

czarny - Polish Kathi Team
@ Czarny -nie bede ukrywal , ze z 25 st C , ale tuner jest zimny i ogladam cos sporadycznie , pol godziny rano wiadomosci i do pracy , a dzis nawet ich nie ogladnolem bo karta c+ nie zadzialala.
Ale juz po problemie blokowal mnie dysk , szkoda ze padl , mialem troche fajnego materialu w Hd , ale mowi sie trudno .Dzieki za za dobra wole .
Pozdrawim Krzysztof
Ale juz po problemie blokowal mnie dysk , szkoda ze padl , mialem troche fajnego materialu w Hd , ale mowi sie trudno .Dzieki za za dobra wole .
Pozdrawim Krzysztof
- awantura
lareq napisał(a):tommy76 napisał(a):Witam,
Ja nie mogę zrozumieć zasady jego działania. już pare razy ktoś próbował mi wytłumaczyć, czym się różni iti od C+, ale niestety nikomu się nie udało. Jeśli więc potrafisz mi to wyjaśnić, na pewno w następnym wydaniu będzie to już poprawione. Nie najbliższym, bo to już w ten piątek.
Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi. Może źle to ująłem. W moim przypadku używam obecnie DBOX2 z image neutrino i bez pewnych zabaw z sectionsd na kanałach ITI brak epg albo krzaki. Bodajże ITI używa innego standardu nadawania epg, z którym mój stary dbox sobie nie radzi. Chodziło mi o to czy na tych kanałach jest z epg wszystkie w porządku.
A co do samego epg z ITI to są tam fajniejsze opisy
- tommy76