HDbox9105+ ?

Masz problem ? - napisz...

HDbox9105+ ?

Postnapisał eewaldi poniedziałek, 25 grudnia 2017, 14:24

HDbox9105+ to jest klon jakiego octagona bo nie wiem jaki soft wgrywać ;). Czy mogę wgrać hyperiona 5.4 ? A jeśli tak to którego.
eewaldi
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 29 stycznia 2010, 23:49

Re: HDbox9105+ ?

Postnapisał sq9 poniedziałek, 25 grudnia 2017, 14:52

wszystkie mozliwe:
Frotis 7819 = 9105+, kleio, anaconda,1008SE+
do 1008SE+ nie widzę image :idea:

szukaj tu:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=250&t=54916
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2322
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 23:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Re: HDbox9105+ ?

Postnapisał eewaldi wtorek, 26 grudnia 2017, 13:24

na innym forum ktoś napisał że używał sf1008g z usb i działało
eewaldi
 
Posty: 19
Dołączył(a): piątek, 29 stycznia 2010, 23:49

Re: HDbox9105+ ?

Postnapisał sq9 wtorek, 26 grudnia 2017, 13:36

jako image na USB może działać jednak trzeba pamiętać że 1008g to inny tuner :idea:
do flash Hyperiona nie ma :idea:
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2322
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 23:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51


Powrót do Dział dla Początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości