Nie działa CI Polsat -Hyperion 5.4

Tutaj piszemy o CAM-ach, modułach dostępu, nowe wersje, problemy z działaniem kart kodowych, itp.

Nie działa CI Polsat -Hyperion 5.4

Postnapisał rybak środa, 17 maja 2017, 10:31

Witam!Jakie pluginy musze zainstalować aby ruszył CI Polsat i TNK HD.Hyperion 5.4 -Octagon sf918g?
rybak
 
Posty: 5
Dołączył(a): środa, 22 maja 2013, 12:43
Lokalizacja: szwecja
Dekoder:: SF1008SE+

Re: Nie działa CI Polsat -Hyperion 5.4

Postnapisał noVy środa, 1 listopada 2017, 11:15

Witam,

Zastanawiam się nad zakupem Octagon Sf4008 UHD 4K i mam pytanko. Czy moduł CAM Polsatu działa prawidłowo na Hyperionie?
noVy
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 1 października 2012, 19:02
Dekoder:: SF1008GSE+

Re: Nie działa CI Polsat -Hyperion 5.4

Postnapisał zukon środa, 1 listopada 2017, 13:03

Jeśli myślisz o Hyperionie to pomyśl nad innym boxem
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8787
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3


Powrót do Cam-y | Moduły

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości