Viaccess 2.6 w EMU

Tutaj piszemy o CAM-ach, modułach dostępu, nowe wersje, problemy z działaniem kart kodowych, itp.

Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał kniazio niedziela, 20 grudnia 2009, 09:28

Czy na naszych boxach jest to do obejrzenia ??
IPBox 910HD + HDD 320GB + E2
kniazio
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 11 marca 2008, 23:41

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał kniazio niedziela, 20 grudnia 2009, 11:12

Czy naprawde nikt nic nie wie jak nawet na ferdkach to chodzi
Co trzeba miec zeby zaswiecily te kanaly??
IPBox 910HD + HDD 320GB + E2
kniazio
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 11 marca 2008, 23:41

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał kniazio wtorek, 22 grudnia 2009, 01:38

Temat Emu nie wypalil wiec zapytam z innej beczki
Jak na Mboxie odpalic karte Viaccess ? MgCamd czyta ja bez problemu a Mbox nie no i zeby ogladac kanaly z Viacess musze przelaczac Emu poniewaz pozostale kanaly ogladam przez Mbox-a
IPBox 910HD + HDD 320GB + E2
kniazio
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 11 marca 2008, 23:41

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał kniazio wtorek, 22 grudnia 2009, 10:32

Prawdopodobnie na koncu linijki trzeba cos dopisac jak w przypadku Polsatu tylko co
Moze ktos ten temat juz ruszyl
IPBox 910HD + HDD 320GB + E2
kniazio
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 11 marca 2008, 23:41

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał rav4 wtorek, 22 grudnia 2009, 11:10

Dla karty z FreeX-TV , Dorcelem, i X-Dream należy wpisać coś takiego { 05004400:05024400 }
rav4
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 20:44

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał kniazio wtorek, 22 grudnia 2009, 11:14

Dla karty z FreeX-TV , Dorcelem, i X-Dream należy wpisać coś takiego { 05004400:05024400 }

a nie trzeba tez jakiejs liczby wczesniej?? jak w polsacie { 5 } ??
Jestem teraz w pracy jak wroce to sprobuje
Dzieki z gory
Pozdrawiam
IPBox 910HD + HDD 320GB + E2
kniazio
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 11 marca 2008, 23:41

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał rav4 wtorek, 22 grudnia 2009, 11:36

Tak { 5 } też trzeba.
rav4
 
Posty: 14
Dołączył(a): poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 20:44

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał kniazio wtorek, 22 grudnia 2009, 12:00

Wszystko dziala jak nalezy
Wielkie dzieki
IPBox 910HD + HDD 320GB + E2
kniazio
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 11 marca 2008, 23:41

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał kniazio środa, 23 grudnia 2009, 21:12

Jednak cos jest nie tak z tym Viaccess na moim Mbox-ie poniewaz przy przelaczaniu kanalow pobiera dwa ecm-y z ktorych jeden jest NotOK a drugi OK na MgCamd tego efektu niema
Co jeszcze dziwnego ze jak przelacze na Dorcel TV i nie zadziala to w konsoli brak zadania ecm i na drugim tunerze tez nie chodzi Dorcel TV az do momentu jak zrestartuje tuner w ktorym siedzi karta
Tak jakby zawieszalo karte badz newcs-a
Moze z tymi linijkami jest cos nie tak
moja linijka wyglada tak:
C: { x.x.x.x yyyyy login pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 21 22 23 24 } { 5 } { 05004400:05024400 }


Zapomnialem dodac ze dotyczy to tylko 2 kanalow Dorcel TV i XDreram Tv reszta chodzi normalnie
IPBox 910HD + HDD 320GB + E2
kniazio
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 11 marca 2008, 23:41

Re: Viaccess 2.6 w EMU

Postnapisał heep wtorek, 29 grudnia 2009, 23:53

Powiedzcie wy dyskutujecie o sytuacji w której posiadacie te karty viaaccess do dorcela i innych ixow, bo gdzieś tam natknąłem sie na info jakoby akurat ten pakiet został rozkodowany. Trzeba coś konfigurować w newcs czy cuś?
heep
 
Posty: 28
Dołączył(a): wtorek, 7 lipca 2009, 23:47


Powrót do Cam-y | Moduły

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: zlyczlowiek i 3 gości