- Kod: Zaznacz cały
Vendor=1b75 ProdID=a200 Rev= 1.01
S: Manufacturer=Ralink
S: Product=802.11 n WLAN
czyli
- Kod: Zaznacz cały
{(0x1b75,0xa200)}, /* Airlive Ralink A200 */
UWAGA !!! - KONKURS NA Polish Kathi Team !!! >>>>> ZOBACZ. <<<<
Vendor=1b75 ProdID=a200 Rev= 1.01
S: Manufacturer=Ralink
S: Product=802.11 n WLAN
{(0x1b75,0xa200)}, /* Airlive Ralink A200 */djcrash napisał(a):Dominika napisał(a):Kiedy nowy image ? Nie mogę się już doczekać .
byc moze jutro pod koniec dnia ale nic nie moge obiecac
update:
poniewaz są jeszcze problemy z paroma nowinkami dzisiaj nie bedzie nowego image
djcrash napisał(a):jutro lub pojutrze, dzis byla za ladna pogoda
Walxxx napisał(a):Witam, zakupiłem kartę wifi USB DWA 140 D-link. Postąpiłem zgodnie z instrukcją, ale poskonfigurowaniu połączenia i adaptera, następnie restarcie sieci karta nie łaczy się z siecią lokalną i wywala podczas testu błąd bramy 192.168......
Sieć jest zaszyfrowana WEP, natomiast jak zdejmę zabezpieczenia sieci, bez problemu łączy się z internetem. Klucz i reszta konfiguracji jest poprawna. Co może być przyczyną braku połączenia przy zaszyfrowanej sieci ?
djcrash napisał(a):Walxxx napisał(a):Witam, zakupiłem kartę wifi USB DWA 140 D-link. Postąpiłem zgodnie z instrukcją, ale poskonfigurowaniu połączenia i adaptera, następnie restarcie sieci karta nie łaczy się z siecią lokalną i wywala podczas testu błąd bramy 192.168......
Sieć jest zaszyfrowana WEP, natomiast jak zdejmę zabezpieczenia sieci, bez problemu łączy się z internetem. Klucz i reszta konfiguracji jest poprawna. Co może być przyczyną braku połączenia przy zaszyfrowanej sieci ?
zrob screena z ustawien to zobaczymy co jest zle. jesli laczy bez szyfrowania to mysle ze konfiguracja szyfrowania nie do konca się zgadza. WPA2AES napewno dziala bo sam uzywam ale jak pamiętam WEP tez chodzil jak testowalem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CiNOpl, darisek79, dymek53, kooalla, Tupac25, Wojtas i 5 gości