Wiecej Ramu w Kathi =)

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał griszka77 sobota, 19 maja 2012, 21:54

panowie gdzie mozna pobrac uboota pod 128mb pamieci ?
griszka77
 
Posty: 12
Dołączył(a): wtorek, 6 października 2009, 16:57

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał majestick niedziela, 20 maja 2012, 13:39

Dołączam się do prośby .Plik który kiedyś otrzymałem gdzieś mi zniknął ,na drpoboxie też już go nie ma ,a prace chyba utknęły .
Korzystanie z tunera było bardzo komfortowe ,a teraz zastanawiam się ,czy nie zamienić tego zabytku na coś nowszego :D
Nie potrzebuje ułatwień ,sam dam sobie radę z konfiguracją ,choć tak jak wszyscy czekam z niecierpliwością na jakieś wieści o nowej wersji .
Avatar użytkownika
majestick
 
Posty: 38
Dołączył(a): niedziela, 4 maja 2008, 10:04

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał Wiech54 sobota, 23 czerwca 2012, 00:45

Wymieniłem flashe w UFS910 na A3S12D40ETP i nie podniosła się Kasia po tej operacji. Po prostu nie zauważyłem że przy demontażu kości jedną lekko ukruszyłem i mimo że stało się to na samum brzegu obudowy to widać że uwaliłem połączenie z nóżką 1 wewnątrz obudowy. Teraz już nie mam takich dwu kości. Mam za to 46V64M8. Czy ktoś potwierdzi że będą pasować? Nie chciałbym katować płyty gdyby miały nie zadziałać
ESI88,UHD88, BXZB
Wiech54
 
Posty: 156
Dołączył(a): środa, 1 czerwca 2011, 06:55
Dekoder:: ADB

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał businek poniedziałek, 27 sierpnia 2012, 12:54

Witam
Mam wlutowane 128 mb ram. Mam najnowszy U-boot 128. Mam ustawione srodowisko na 128 ram a konsola zwraca:


BusyBox v1.19.4 (2012-02-13 22:57:49 CET) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.

ufs910:~# free
total used free shared buffers
Mem: 46692 20844 25848 0 2980
-/+ buffers: 17864 28828
Swap: 128512 500 128012
ufs910:~#
Macie jakiś pomysł.
businek
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 15 marca 2008, 22:50

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał irk wtorek, 28 sierpnia 2012, 07:43

Nie każde image obsługuje 128MB
A jakoś zaponiałeś napisać z którego image dostałes taka odpowiedź ;)
Masz problem? Pisz na forum !!! Nie pisz na PW
Got a problem? Write to forum!!! Do not write on PW
Avatar użytkownika
irk
Polish Koders Team
 
Posty: 1889
Dołączył(a): poniedziałek, 25 lutego 2008, 12:40

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał businek wtorek, 28 sierpnia 2012, 08:24

irk napisał(a):Nie każde image obsługuje 128MB
A jakoś zaponiałeś napisać z którego image dostałes taka odpowiedź ;)


Zapomniałem dodać z roztargnienia. Image to PKT UFS910 E2 NEBULA v1 Image.
businek
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 15 marca 2008, 22:50

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał irk wtorek, 28 sierpnia 2012, 14:26

Ostatnia e2 na której poprawnie pracuje 128MB jest nibiru
viewtopic.php?f=29&t=3009
Teraz przy nowym uboocie przypilnujemy aby nebula v2 takze poprawnie działała ze 128MB

Jezeli wgrywałes najnowszy uboot 128 to na PIERWSZEJ STRONIE wątku
o tym pisałem. Więc kolega nie czyta forum tylko pyta :(
Masz problem? Pisz na forum !!! Nie pisz na PW
Got a problem? Write to forum!!! Do not write on PW
Avatar użytkownika
irk
Polish Koders Team
 
Posty: 1889
Dołączył(a): poniedziałek, 25 lutego 2008, 12:40

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał businek wtorek, 28 sierpnia 2012, 18:03

irk napisał(a):Ostatnia e2 na której poprawnie pracuje 128MB jest nibiru
viewtopic.php?f=29&t=3009
Teraz przy nowym uboocie przypilnujemy aby nebula v2 takze poprawnie działała ze 128MB

Jezeli wgrywałes najnowszy uboot 128 to na PIERWSZEJ STRONIE wątku
o tym pisałem. Więc kolega nie czyta forum tylko pyta :(

Oj czyta,czyta tylko przeoczył. Nazwy takie podobne.
Wielkie dzięki za informacje.
businek
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 15 marca 2008, 22:50

Re: Wiecej Ramu w Kathi =)

Postnapisał businek poniedziałek, 3 września 2012, 21:18

irk napisał(a):Ostatnia e2 na której poprawnie pracuje 128MB jest nibiru
viewtopic.php?f=29&t=3009
Teraz przy nowym uboocie przypilnujemy aby nebula v2 takze poprawnie działała ze 128MB

Jezeli wgrywałes najnowszy uboot 128 to na PIERWSZEJ STRONIE wątku
o tym pisałem. Więc kolega nie czyta forum tylko pyta :(


I jak pisał irk po zainstalowaniu najnowszej mebli v2 Kasia łyka 128 MB ram.
businek
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 15 marca 2008, 22:50

Poprzednia strona

Powrót do Developer Corner

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości