AiO Screen Graber

Re: AiO Screen Graber

Postnapisał a4tech czwartek, 7 listopada 2013, 17:12

@Zukon

Jakieś nowości ??

Ponawiam moje pytania.
a4tech
 
Posty: 24
Dołączył(a): wtorek, 24 sierpnia 2010, 12:40

Re: AiO Screen Graber

Postnapisał zukon czwartek, 7 listopada 2013, 17:43

Wgraj Hyperiona 3 i będzie działać grab :D
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!

HYPERION 5.7


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Polish Koders Team
 
Posty: 7386
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: AiO Screen Graber

Postnapisał a4tech poniedziałek, 11 listopada 2013, 21:01

To nie chodzi aby wgrywać, tylko jeśli możesz to napisz jak poprawić :) albo gdzie szukać, w którą stronę aby to poprawić, z tego co widzę to w grabie są błędy.

Będę wdzięczny.

Dzięki
a4tech
 
Posty: 24
Dołączył(a): wtorek, 24 sierpnia 2010, 12:40

Re: AiO Screen Graber

Postnapisał paulcrow sobota, 8 marca 2014, 11:44

Pliki to są na uploadzie:
nbox_ADB5800xx_PKT_SVN-2595_HYPERION_v3.tar.tgz

Ważniejsze jest, co z tymi plikami zrobić w OpenPLI. Poniżej taki opis, krok po kroku:
1. z /lib/modules/ kopiujemy [COLOR="Orange"]bpamem.ko[/COLOR]
2. z /usr/bin/ nadpisujemy [COLOR="Orange"]grab[/COLOR]
3. z /usr/lib/ nadpisujemy [COLOR="Orange"]libjpeg.so.62[/COLOR]
4. usuwamy [COLOR="Orange"]/dev/bpamem0[/COLOR]
5. tworzymy symlinka [COLOR="Orange"]ln -s /lib/modules/bpamem.ko /dev/bpamem0[/COLOR]
6. dodajemy moduł [COLOR="Orange"]insmod /lib/modules/bpamem.ko[/COLOR], można dodać w pliku startowym rcS pod koniec, po poleceniu startu Softcam.

.. i Restart Odbiornika.
paulcrow
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 12 listopada 2012, 12:04
Dekoder:: ADB

Re: AiO Screen Graber

Postnapisał paulcrow piątek, 25 listopada 2016, 19:50

Mam pytanie. Czy na nboxie sh4 macie tez przeplot na screenie ? U mnie co robie zrzut to jest przeplot....

http://www119.zippyshare.com/v/g0hy734C/file.html
paulcrow
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 12 listopada 2012, 12:04
Dekoder:: ADB

Poprzednia strona

Powrót do Developer Corner

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości