Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał burik niedziela, 20 lutego 2011, 20:10

a jak wpisujesz w przeglądarce ?

pzdr
burik
VU+ Duo - HDD 320 GB 3.5"
Kaśka 910 - HDD 250 GB 2.5"
Ipbox 3000 -HDD 320 GB 2.5"
Avatar użytkownika
burik
 
Posty: 1210
Dołączył(a): sobota, 23 lutego 2008, 15:29
Dekoder:: VU+ SOLO 4K

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał marekkukla niedziela, 20 lutego 2011, 20:22

wlasnie burik,

wpisywalem
192.168.3.25:700

a winno byc
http://192.168.3.25:700

juz dziala, jestem happy :)
VU+Duo2, Xpeed LX2, NAS Synology
Avatar użytkownika
marekkukla
 
Posty: 292
Dołączył(a): czwartek, 13 listopada 2008, 20:30
Dekoder:: GI XPeed LX2

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał ramzes28 sobota, 12 marca 2011, 09:51

koledzy wgrałem oscama z update online i mam problem linijkę mam w cccam +i cp na jednym porcie wszystko działa ale kanały polsat sport hd i discovery hd nie co może być nie tak ? może ktoś pomoże ..
ramzes28
 
Posty: 24
Dołączył(a): czwartek, 27 stycznia 2011, 22:58
Dekoder:: SF918G

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał marekkukla sobota, 12 marca 2011, 10:27

na 90% nie masz wklepanego SID-a, sprawdzales czy masz SID-a?
VU+Duo2, Xpeed LX2, NAS Synology
Avatar użytkownika
marekkukla
 
Posty: 292
Dołączył(a): czwartek, 13 listopada 2008, 20:30
Dekoder:: GI XPeed LX2

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał ramzes28 sobota, 12 marca 2011, 10:50

Gdzie go wklepać i jaki ?
ramzes28
 
Posty: 24
Dołączył(a): czwartek, 27 stycznia 2011, 22:58
Dekoder:: SF918G

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał marekkukla sobota, 12 marca 2011, 11:04

polsat sport hd ma: 0C1D ale sprawdz przez webif (w tym dziale jest opisane pare stron wszesniej).
A wpisujesz pewnie do serwices
VU+Duo2, Xpeed LX2, NAS Synology
Avatar użytkownika
marekkukla
 
Posty: 292
Dołączył(a): czwartek, 13 listopada 2008, 20:30
Dekoder:: GI XPeed LX2

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał ramzes28 sobota, 12 marca 2011, 11:45

MAM TAK WPISANE I NIE DZIAŁA
[polsat]
CAID = 1803,1801
srvid = AAFB,353B,0C1D,0C1E,3331,1C8A,4278,4279,427A,427B,4269,426A,426B,426C,426D,426E,426F,1069,3ab8,23f5,2409,332F,290A,3346,3330,3342,3349,1CB5,290F,1406,1407,3331,3607,3608,3609,360A,360B,360C,360D,360F,3610,3611,3612,3614,3615,3629,1D21,1D2B,1D2C,2919,1D2A,1C93,3D55,3D57,390A,390B,390C,390D,1C96,1D2A,1402,2918,1235,000A,001E,1C8B,0C1F,0C20,3AB8,0C23,0C24,2910,2911,2912,2913,2919,291B,2011,2920,2929,2921,2927,000B,001E,2906,1C88,1C89,1C8A,1CAC,2909,21CB,35E9,35EA,35EC,35ED,35F5,35FD,3613,3616,3617,3628,3635,3636,3637,3638,3639,363A,363B,13EF,4279,427a,427b,4269,426a,426b,42c6,426d,426e,426f,4270,4271,4272,4273,4274,4275,4276,4277,106a
ramzes28
 
Posty: 24
Dołączył(a): czwartek, 27 stycznia 2011, 22:58
Dekoder:: SF918G

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał waldekg poniedziałek, 14 marca 2011, 22:12

Witam
Robię drugie podejście do oscama i albo polegnę (znowu) albo mi się uda (nareszcie).
Do tej pory miałem wszystko na mbox04 i jakoś to chodziło, ale po instalacji nowych image mbox 04 wiesza tuner to muszę coś zmienić.
Moja sprawa wydawać by się mogło jest prosta. Mam kartonik C+ w phoenixie po USB który idzie dalej po sieci do 2 tunka.
ściągam oscam z BP i wgrywam configi z pierwszej strony i niestety nie działa.
Ze względu na mój podeszły wiek i dosyć dużą odporność na wiedzę nie wiem czemu ale nie rozumiem prawie nic z tego co jest napisane na poprzednich stronach.
Więc mam wielką prośbę jeżeli ktoś ma gotowe configi pod kartę c+ w phoenixie to byłbym bardzo wdzięczny.
Nie chciałbym zakończyć żywota kathrein w takim momencie.
waldekg
 
Posty: 11
Dołączył(a): wtorek, 20 stycznia 2009, 10:51

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał jusiek piątek, 18 marca 2011, 16:16

Napiszcie proszę czy są jakieś inne wpisy w configach do Vizcama 1.12 ponieważ po podmiance 1.03 na cytowanego następuje ciemność.
jusiek
 
Posty: 186
Dołączył(a): środa, 20 lutego 2008, 19:25

Re: Oscam i Vizcam (E2 i neutrino)

Postnapisał mariusz4567 piątek, 18 marca 2011, 19:37

Witam w vizcam 1.12 inaczej wyglada conf. zamieniles pewnie tylko biniarke w emu a musisz i reszte w keys.
Pozdrawiam
mariusz4567
 
Posty: 63
Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2011, 17:44
Dekoder:: SF918G

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kathi Emulatory

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości