AX51 PKT SVN-3764 HYPERION 6

Re: AX51 PKT SVN-3764 HYPERION 6

Postnapisał zukon czwartek, 8 listopada 2018, 21:47

Jak nie zrobiłeś kopii ustawień systemu to musisz ręcznie zgrać np przez FTP. Lista siedzi w /etc/enigma2, emulator pobierz sobie najnowszy, configi do emulatora siedzą w /var/emu. Image wgraj do startup3 albo 4, jak to zrobisz to wgraj pliki o których wspomniałem przez FTP.
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 9249
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: AX51 PKT SVN-3764 HYPERION 6

Postnapisał lolek17 czwartek, 8 listopada 2018, 21:55

Zapytam inaczej .Sciągłem to : mutant51_GIT-21696_PKT-3890_all.zip . Tuner mam zawieszony na Hyperion 6.1 na startup2 jest czarna plansza na wyświetlaczu i nie mogę z tym nic zrobić . Czy mogę przez USB przytrzymując palec wgrać Hyperiona 6.2 do startup 2 lub 3 .Czy przypadkiem nie wgra się to do startup1 ?
lolek17
 
Posty: 11
Dołączył(a): czwartek, 30 sierpnia 2018, 18:24
Dekoder:: AX HD51

Re: AX51 PKT SVN-3764 HYPERION 6

Postnapisał sq9 piątek, 9 listopada 2018, 09:23

przytrzymanie guzika POWER bez usb z softem też uruchomi SATRTUP_1
Jak będzie USB z softem to formatowanie całości i soft do Startup_1
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2312
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 23:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Re: AX51 PKT SVN-3764 HYPERION 6

Postnapisał Cewice1 sobota, 10 listopada 2018, 12:37

Zanim zainstaluję soft hyperion 6.2 na ax hd51 4K box chciałbym uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania:
1) czy działa na nim blindscan, bona sofcie openATV 8.2 niestety nie?
2) czy w fastscan są polskie platformy satelitarne np. nc+ cyfrowy polsat?

z góry dzięki za info
Cewice1
 
Posty: 4
Dołączył(a): sobota, 3 listopada 2018, 16:24
Dekoder:: ZGEMMA H7

Re: AX51 PKT SVN-3764 HYPERION 6

Postnapisał sq9 sobota, 10 listopada 2018, 15:29

Blindscan nie ma dla AX/mutant/zgemma
Plugin do fastscan jest z feed
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2312
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 23:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Poprzednia strona

Powrót do AX 51HD/MUTANT 51HD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron