VU+ Solo2 i Duo2 zasoby HDD przez sieć

VU+ Solo2 i Duo2 zasoby HDD przez sieć

Postnapisał markos79 sobota, 7 stycznia 2017, 09:36

Witam w Nowym Roku grono forumfowiczów,czy można a jak można to jak i czym? Bo mi nie wychodzi narzędziami w BPKT oglądać zdjęcia czy filmy z drugiego VU+ w moim przypadku na Duo2 chcę oglądać zdjęcia czy film z HDD Solo2.Oczywiście sieć LAN GBit.Oczywiście Image Hyperion 5,2 i 5,3 jak istotne.Dzięki i pozdrawiam.
VU+Solo4K oraz VU+ Solo2-Hyperion 5,2,ADB-BSKA OpenPLI 8.6.0 Nand i Hyperion 4,5-USB
markos79
 
Posty: 81
Dołączył(a): sobota, 7 lutego 2015, 08:22
Lokalizacja: Kuj-pom
Dekoder:: Inny dekoder

Re: VU+ Solo2 i Duo2 zasoby HDD przez sieć

Postnapisał sq9 sobota, 7 stycznia 2017, 11:14

Mount center uruchom sambe następnie przeglądarka sieci jak wyszuka to zamontuj udziały i już
GI XPEED CLASS S2 & LX3& FORMULER F1&VU+UNO HYPERION 5.6 | HL101/GI 980HD -> HYPERION v 5.5]
Avatar użytkownika
sq9
BetaEkspert
 
Posty: 1408
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: VU+ Solo2 i Duo2 zasoby HDD przez sieć

Postnapisał markos79 poniedziałek, 9 stycznia 2017, 13:00

Witam.sq9 można prosić o bardziej szczegółowy opis.Spłaszczając temat tu się podpiąłem;
http://www.pkteam.pl/viewtopic.php?f=113&t=8183
Pozdrawiam.
Poszło.Okazało się to banalnie proste a ja za bardzo pod górkę kombinowałem.
VU+Solo4K oraz VU+ Solo2-Hyperion 5,2,ADB-BSKA OpenPLI 8.6.0 Nand i Hyperion 4,5-USB
markos79
 
Posty: 81
Dołączył(a): sobota, 7 lutego 2015, 08:22
Lokalizacja: Kuj-pom
Dekoder:: Inny dekoder


Powrót do VU+

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości