Po wgraniu Hyperiona 5.7 problem HELP

Re: Po wgraniu Hyperiona 5.7 problem HELP

Postnapisał ami68 środa, 13 września 2017, 19:04

@saw70 nie pierdol, pomogłem? Więc odpuść sobie takie teksty.
Gdyby nie @zukon to byśmy w ogóle tu nie rozmawiali. Rozumiesz?
I nie wyjeżdżaj proszę z takimi tekstami o polakach.
A TY KTO JESTEŚ? Parafrazując "Konopielkę": tutejszy? z bagien?
"z polski"? z Polski!!!
Sorry, ale się wkurwiłem.
Praktycznie ziomal, a nie "z polski". ech
MiracleBox Mini - Hyperion v5.8
IPBox 910HD - Hyperion v5.5
Avatar użytkownika
ami68
BetaTester
 
Posty: 673
Dołączył(a): niedziela, 23 maja 2010, 18:57
Dekoder:: MIRACLEBOX MINI

Re: Po wgraniu Hyperiona 5.7 problem HELP

Postnapisał zukon środa, 13 września 2017, 19:09

saw70 napisał(a):Ja przestrzegam przed kolegą Zukon,jest chamski,nie miły,rozdaje banany bez pytania czy ktoś lubi czy nie.
Ja osobiście preferuję mandarynki bardziej.
Nie wiadomo czy można tutaj o coś pytać normalnie i grzecznie bo zazwyczaj opierdol dostajesz,a niektórzy mający większy zakres wiedzy w d..... mają by pomóc drugiemu ,prędzej polak polak oszuka i okłamie,z tego słyniemy w całej Europie,jeżdżąc po świecie już się nie przyznaję że z polski jestem.

Nie, mają w d... Ciebie. A wynika to z doświadczenia :D

Ale banana dostaniesz :D tfu... mandarynkę :D

@ami68 daj spokój, szkoda czasu :D
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 8085
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: Po wgraniu Hyperiona 5.7 problem HELP

Postnapisał kafarowski środa, 13 września 2017, 21:19

Kolego saw...spasuj. Za nerwowy jesteś to wgrywania softów i systemów bazujących na Linuxach. Też jestem nowy - tutaj trzeba ogromnej cierpliwości i przeglądania tysięcy linijek logów. Też miałem problem z wgraniem - ta sama plansza, zaktualizowałem uBoota, potem to samo, doszukałem że jeszcze 2 nowsze były upewniłem się, że to ten z lipca a nie z maja i wszystko śmiga. Na odpowiedź trzeba czasami poczekać - to nie jest płatny support z SLA 60 minut. W Formulerze miałem problem z pobraniem modułu tun.ko to openVPN-a i także mi pomogli - nie będę tu nikomu kadził ani słodził. Takie warunki panują na każdych forach - jak potrafisz precyzyjnie opisać, czego chcesz to dostaniesz odpowiedź. Pozycja "należy mi się" nie jest mile widziana.
PS. na codzień robie supporcie dużej firmy przez 5 dni rzucam k..wami. Jakby kolega miał styczność z takimi półgłówkami to by nabrał szacunku do pracy innych. Zawsze możesz nacieszyć się sprzętem od dwóch operatorów TV sat - podobno lepszych i szybszych w kraju nie ma.
Avatar użytkownika
kafarowski
 
Posty: 33
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 11:40
Dekoder:: FORMULER F1

Poprzednia strona

Powrót do GOLDEN INTERSTAR

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości