PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Re: PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Postnapisał Tomek33 piątek, 10 stycznia 2014, 08:53

Witaj
napisz mi kiedy i w jakim momencie się bricknął i na jakim loaderze to było. znam fabryczną metodę od SAPRO do wybudzania uwalonych vitaminek ale to chyba musi być wgrany przed uwaleniem w pełni fabryczny soft.

W najgorszym przypadku twoja vitamina pojedzie do Cieszyna a stamtąd do Czech i tam Ci ją naprawią. Kiedyś z mojego polecenia naprawili koledze vitamine to płacił tylko za koszty przesyłki. Więc jak coś to daj znać.
Tomek33
 
Posty: 59
Dołączył(a): poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 06:29
Lokalizacja: Łódź
Dekoder:: VITAMIN HD5000

Re: PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Postnapisał artver piątek, 10 stycznia 2014, 19:03

Uszanowanie :D
artver
 
Posty: 565
Dołączył(a): wtorek, 8 maja 2012, 19:05
Lokalizacja: Wrocław
Dekoder:: IPBOX99

Re: PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Postnapisał Tomek33 sobota, 11 stycznia 2014, 15:54

Wgrałem TSmedia, chciałem uruchomić radyjko internetowe i lipa. Ten sam objaw co przy shoutcast pomyśli, radio na chwilę zagra i koniec. Przewracają się pomarańczowe kwadraciki i tak można czekać bez końca.
Tomek33
 
Posty: 59
Dołączył(a): poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 06:29
Lokalizacja: Łódź
Dekoder:: VITAMIN HD5000

Re: PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Postnapisał Tomek33 środa, 15 stycznia 2014, 18:48

Chyba wyłapałem buga w samym działaniu Hyperiona. Mam wgraną listę 20x1 by djcrash i powiedzmy że mam taki kaprys aby poprzestawiać sobie kolejność kanałów w folderze MUSIC, a więc włączam tryb przesuwania, poprzesuwam kilka programów i później wciskam EXIT to chwile pomyśli i łapie GS. W ten oto sposób złapałem dwa razy GS w tym samym momencie. Po resecie kanały są poprzestawiane tak jak chciałem więc zmiany się zapisują ale dlaczego GS przy wyjściu?
podaje linki do dwóch enigma2_crash logów

http://przeklej.org/file/rBIZDF/enigma2 ... 727748.log
http://przeklej.org/file/01bjU5/enigma2 ... 728185.log
Tomek33
 
Posty: 59
Dołączył(a): poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 06:29
Lokalizacja: Łódź
Dekoder:: VITAMIN HD5000

Re: PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Postnapisał igorlan poniedziałek, 3 marca 2014, 11:10

Czyt jest szansa na Hyperion V4 dla Vitaminy? widzę, że jako jedyna jest w statusie "not confirmed" Skąd ta "dyskryminacja" ? :)
igorlan
 
Posty: 55
Dołączył(a): sobota, 8 listopada 2008, 19:33
Dekoder:: AX HD51

Re: PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Postnapisał jirkadx sobota, 23 sierpnia 2014, 23:23

Pozdrawieme,
is possible to run blindscan with some image on this box? Dzienkujem.
jirkadx
 
Posty: 2
Dołączył(a): sobota, 23 sierpnia 2014, 23:10
Dekoder:: VITAMIN HD5000

Re: PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V3

Postnapisał jirkadx sobota, 23 sierpnia 2014, 23:34

Hi!
I have big question on you. Could you write me please - is possible to run some Enigma 2 image on this with function "BLINDSCAN?" I read, that on SH4 boxes it isn´t possible but one frined said me, it is possible, but you need Hyperion image. Unfortunetly, i can´t find this image so i have to ask. Thank you very much.
jirkadx
 
Posty: 2
Dołączył(a): sobota, 23 sierpnia 2014, 23:10
Dekoder:: VITAMIN HD5000

Poprzednia strona

Powrót do Image PKT