Oscam przestał działać z dnia na dzień

Poradniki dla wszystkich typów BOX-ów

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał sq9 niedziela, 24 czerwca 2018, 08:53

@ Boomer
pobierz jeszcze raz prawidłowy oscam z 0xFEDC dla ARM
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2289
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał Boomer niedziela, 24 czerwca 2018, 09:08

Już działa , dzieki
Boomer
 
Posty: 3
Dołączył(a): poniedziałek, 5 września 2016, 14:45
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał ryan18 wtorek, 26 czerwca 2018, 20:39

Hej, mi też się to przytrafiło. Podmieniłem oscam od sq9 i na serwerze u mnie działa. U klienta (mojego brata w sieci lokalnej) został oscam #7119 i niestety nie działa. Czy ktoś mi podpowie, czy u niego również muszę zmienić oscam, czy uda się coś zmienić w konfiguracji, żeby ruszyło?
ryan18
 
Posty: 1
Dołączył(a): niedziela, 27 października 2013, 09:12
Dekoder:: GI XPeed LX1

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał ms_ki sobota, 4 sierpnia 2018, 11:31

na Sparku również wczoraj zgało wszystko (karta stara cyfry). niby dekoder z pokoju dzieciaków się łączy ale jest ciemno a działało kilka lat. Na sparka który oscam najlepiej wrzucić bo podobno to pomaga ?
GM Xpeed LX2 Hyperion V6.1
QNAP 253 Pro
ms_ki
 
Posty: 88
Dołączył(a): piątek, 6 stycznia 2012, 21:50
Dekoder:: SF1008SE+

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał zukon sobota, 4 sierpnia 2018, 11:33

Pobierz z pluginów najnowszy i sprawdź.
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 9181
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał ms_ki sobota, 4 sierpnia 2018, 11:53

poszło dzięki dla GM990 oscam dla SH4

Pozdrawiam
GM Xpeed LX2 Hyperion V6.1
QNAP 253 Pro
ms_ki
 
Posty: 88
Dołączył(a): piątek, 6 stycznia 2012, 21:50
Dekoder:: SF1008SE+

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał ulan środa, 15 sierpnia 2018, 09:42

zainstalowałem w nocy najnowszego PKT hyperiona 6.1 i proszę o pomoc który oscam zainstalować zęby działał z tym problemem karty o którym mowa w temacie??
Ostatnio edytowano środa, 15 sierpnia 2018, 09:52 przez ulan, łącznie edytowano 1 raz
ulan
 
Posty: 155
Dołączył(a): środa, 13 lutego 2008, 18:16

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał sq9 środa, 15 sierpnia 2018, 09:47

pluginy/zielony
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2289
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał Johnyo piątek, 17 sierpnia 2018, 08:44

Podłączę się do tematu. Jestem świeżak i mam mało doświadczenia. W pluginach jest dużo oscamów, który mam pobrać aby karta Cameleon świeciła? Jak sprawdzić który aktualnie oscam mam zainstalowany? Mój dekoder: Miraclebox twin plus.
Johnyo
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 16 sierpnia 2018, 12:15
Lokalizacja: Polska
Dekoder:: MIRACLEBOX TWIN PLUS

Re: Oscam przestał działać z dnia na dzień

Postnapisał sq9 piątek, 17 sierpnia 2018, 09:14

najnowszy czyli 11431
sprawdzanie /uruchamianie 2X niebieski
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2289
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 22:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ABC

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Exabot [Bot] i 9 gości