Jak zainstalować Hyperion6 na Octagonie SF8?

Poradniki dla wszystkich typów BOX-ów

Jak zainstalować Hyperion6 na Octagonie SF8?

Postnapisał oktagon środa, 28 marca 2018, 20:34

Witam.
Jak zainstalować Hyperion6 na Octagonie SF8?
Zrobiłem update przez USB, Ch- przy włączaniu, ale coś pomielił i nadal mam stare OpenPli.

Z góry dzięki za pomoc.
oktagon
 
Posty: 4
Dołączył(a): środa, 28 marca 2018, 20:11
Dekoder:: Inny dekoder

Re: Jak zainstalować Hyperion6 na Octagonie SF8?

Postnapisał zukon środa, 28 marca 2018, 20:42

Nie mam SF8 od roku albo 2 lat ale z tego co pamiętam to chyba ch+ do aktualizacji się wciskało, ch- to chyba do uboota było.

Najlepiej: zmień na penie nazwę pliku noforce na force i samo się wgra ;)
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 9183
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 21:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: Jak zainstalować Hyperion6 na Octagonie SF8?

Postnapisał oktagon środa, 28 marca 2018, 22:36

Dzięki serdeczne, działa
zukon napisał(a):Nie mam SF8 od roku albo 2 lat ale z tego co pamiętam to chyba ch+ do aktualizacji się wciskało, ch- to chyba do uboota było.

Najlepiej: zmień na penie nazwę pliku noforce na force i samo się wgra ;)
oktagon
 
Posty: 4
Dołączył(a): środa, 28 marca 2018, 20:11
Dekoder:: Inny dekoder


Powrót do ABC