Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Poradniki dla wszystkich typów BOX-ów

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał sq9 sobota, 8 sierpnia 2015, 17:04

Musi się połączyć :idea: to że widzi to połowa sukcesu :idea:
na obrazkach jest wszystko jak na dłoni :idea:
Najlepiej po tych wszystkich zabiegach zrobić reboot tunera :idea: :idea:
HYPERION 6.2
Avatar użytkownika
sq9
Polish Koders Team
 
Posty: 2320
Dołączył(a): środa, 17 marca 2010, 23:38
Lokalizacja: Jo90db
Dekoder:: AX HD51

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał hubal9 niedziela, 27 września 2015, 23:06

mam tuner VU+ solo2 oraz Hyperiona 4.5 i nie mam w opcjach sieć WIFI DRIVER SETUP. Jak to można doinstalować . Proszę o pomoc.
hubal9
 
Posty: 5
Dołączył(a): niedziela, 27 września 2015, 23:01
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał zukon poniedziałek, 28 września 2015, 06:22

Nie można, to jest tylko dla SH4

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
CZAS NIE &#%$!! NIE STANIE!


Tymczasowy link do pobierania wszystkich image PKT


NIE POMAGAM NA PW!!!
OGLĄDANIE PŁATNEJ TELEWIZJI BEZ OPŁACONEGO ABONAMENTU JEST PRZESTĘPSTWEM
Avatar użytkownika
zukon
Administrator
 
Posty: 9260
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2009, 22:13
Lokalizacja: 3miasto
Dekoder:: GI XPeed LX3

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał pawlo104 sobota, 7 listopada 2015, 22:40

Witam wgrałem ubota b4team fix pózniej wgrałem env oraz hyperion v4 wifi dziala normalnie ale po kablu lan nie ma połaczenia w tescie lan dadapter na zielono reszta na czerwono wie ktos jak temu zaradzic
pawlo104
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 20 lutego 2015, 19:12
Lokalizacja: polska
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał Tata61 niedziela, 8 listopada 2015, 00:07

Witam
albo wifi albo lan
wyłącz wifi skonfiguruj lan i już
Formuler F1
Avatar użytkownika
Tata61
 
Posty: 273
Dołączył(a): sobota, 21 września 2013, 11:41
Dekoder:: FORMULER F1

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał pawlo104 niedziela, 8 listopada 2015, 11:42

Tata61 napisał(a):Witam
albo wifi albo lan
wyłącz wifi skonfiguruj lan i już

Tak robie teraz karte wifi wyjołem całkiem i dalej nic nie wykrywa zadnego ip wpisywałem juz recznie i dalej nic
Jak włcze dhcp to wszystko zeruje ip brame
Dodam jeszcze ze na wifi wszystko musze podawac recznie ip brame
pawlo104
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 20 lutego 2015, 19:12
Lokalizacja: polska
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał Tata61 niedziela, 8 listopada 2015, 12:01

kolego z pilota niebieski>sieć>WiFi Driver Setup>LAN connection przełącz na Włącz>zielony restart boxa
Obrazek
Formuler F1
Avatar użytkownika
Tata61
 
Posty: 273
Dołączył(a): sobota, 21 września 2013, 11:41
Dekoder:: FORMULER F1

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał pawlo104 niedziela, 8 listopada 2015, 12:17

Tata61 napisał(a):kolego z pilota niebieski>sieć>WiFi Driver Setup>LAN connection przełącz na Włącz>zielony restart boxa
Obrazek

Dzieki kolego ale chyba juz za puzno z tego wszystkiego chciałem wgrac innego ubota i dekoder sie włacza i czarny wyswietlacz bez mozliwosci wybory czegokolwiek
Chyba udupiony tuner co ?brak zworki z tego co zdazyłem zobaczyc dekoder 5800sx
pawlo104
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 20 lutego 2015, 19:12
Lokalizacja: polska
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał cichy1989130 środa, 3 lutego 2016, 14:37

Witam zrobiłem wszytsko tak jak kolega mówił lecz przy teście sieci wyskakuje mi że nameserver (DNS) niepotwierdzony pomocy??!!
cichy1989130
 
Posty: 5
Dołączył(a): niedziela, 27 września 2015, 21:00
Dekoder:: ARIVA LINK 200

Re: Krok po kroku: ustawianie WIFI w Hyperionie 4.5 na SH4

Postnapisał Tata61 środa, 3 lutego 2016, 18:31

Witam
W konfiguracji sieci edycja DNS wpisz jako pierwszy 8.8.8.8
Formuler F1
Avatar użytkownika
Tata61
 
Posty: 273
Dołączył(a): sobota, 21 września 2013, 11:41
Dekoder:: FORMULER F1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ABC

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości